Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g6g5.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Mantelirouhe, 1 rkl12g69kcal2.5g0.6g6.1g1.4g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl30g15kcal0g3.3g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g150g90kcal0.6g22.5g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä75g128kcal0.8g33g0.8g0g
Flora Vanilla 12%150g285kcal6.7g24g18g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g150g98kcal16.5g6.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1146g1380kcal54.4g182.4g50.6g4g
Valittu annoskoko573g690kcal27.2g91.2g25.3g2g
Annoskoko puolitettuna287g345kcal13.6g45.6g12.7g1g
Arvot/100g100g120kcal4.7g15.9g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59301