Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka100g137kcal22g1.9g6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu43g54kcal4.7g0.1g3.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Rice Dream, riisimaito150g71kcal0.1g14.1g1.5g0.1g
Täysjyväriisi. Risella.55g193kcal3.9g39.1g1.8g3.3g
Parsakaali, tuore, 257g61g18kcal2.8g1.2g0.2g1g
Punajuuri keitetty, annos 100g61g26kcal0g5.8g0.1g1.5g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g50g62kcal1.5g12.8g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1147g1214kcal71.4g154.8g35g13.6g
Valittu annoskoko574g607kcal35.7g77.4g17.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna287g304kcal17.9g38.7g8.8g3.4g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557