Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g281g68kcal3.4g9.6g0.6g5.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g169g47kcal1g10g0.3g4.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g113g135kcal3.6g5.1g11.2g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1147g651kcal16g49.4g41g20.2g
Valittu annoskoko574g326kcal8g24.7g20.5g10.1g
Annoskoko puolitettuna287g163kcal4g12.4g10.3g5.1g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208