Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g2640g4488kcal396g0g316.8g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 2400g1423kcal235.4g72g9.6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g360g36kcal5.4g0g2.2g306g
Voi 336g2437kcal4g1.3g273.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11472g16770kcal1281.6g146.6g1203.6g612g
Valittu annoskoko5736g8385kcal640.8g73.3g601.8g306g
Annoskoko puolitettuna2868g4192kcal320.4g36.7g300.9g153g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609