Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g300g570kcal45g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)100g60kcal1g4.5g4g0g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.4g0.5g2.6g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 3g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3g16kcal0g0g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 15g46kcal1.3g8.3g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1148g1868kcal109.6g123g103.8g13.2g
Valittu annoskoko574g934kcal54.8g61.5g51.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna287g467kcal27.4g30.8g26g3.3g
Arvot/100g100g163kcal9.5g10.7g9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857