Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g281g348kcal12.6g70.2g1.7g2.8g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g211g272kcal43.8g0g10.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g39g10kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g35g67kcal11.9g0.5g1.8g0g
Mustapippuri 4.9g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Paprikajauhe 4.2g14kcal0.6g0.8g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1148g1448kcal139.8g150.6g29.6g12.8g
Valittu annoskoko574g724kcal69.9g75.3g14.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna287g362kcal35g37.7g7.4g3.2g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416