Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali53g11kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Punajuuri 61g24kcal0.6g4.2g0.1g1.5g
Peruna, vanha, kuorittu 88g67kcal1.6g13.6g0.2g0.9g
Porkkana 53g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]30g101kcal3.6g0g11g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 88g245kcal9.1g7.1g20.2g0.1g
Sitruuna kuorittu 5.3g2.2kcal0g0.1g0.1g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)3.9g3.9kcal0.3g0.7g0g0.1g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1148g952kcal32.8g62.8g63.6g11g
Valittu annoskoko574g476kcal16.4g31.4g31.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna287g238kcal8.2g15.7g15.9g2.8g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209