Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)222g309kcal24.7g0.9g23.1g0g
Sokeri 79g319kcal0g78.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl28g250kcal0g0g27.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g207kcal6.1g42.1g0.7g2.1g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g5.6g22kcal0g5.4g0g0g
Raparperi 93g31kcal0.6g5.1g0.1g1.3g
Mansikka 63g29kcal0.3g5.3g0.1g1.2g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1148g2354kcal64g279g103.6g9.2g
Valittu annoskoko574g1177kcal32g139.5g51.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna287g589kcal16g69.8g25.9g2.3g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410692