Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 35g113kcal2.9g22.1g0.7g2.7g
Keräkaali, 100g44g11kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g8.8g18kcal1.3g2.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka44g4.8kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kesäkurpitsa, tuore88g15kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1148g501kcal14.6g77.8g12.6g13.6g
Valittu annoskoko574g251kcal7.3g38.9g6.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna287g125kcal3.7g19.5g3.2g3.4g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389