Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 165g91kcal2.6g21.7g0.3g1.4g
Lohifilee 99g192kcal18.4g0g13.3g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%13g93kcal0g0g10.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g9g0.2g0.4g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 214g73kcal6.6g10.5g0.2g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g43g86kcal4.3g2g6.4g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1149g1229kcal72.8g86.6g66.6g3.6g
Valittu annoskoko574g615kcal36.4g43.3g33.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna287g307kcal18.2g21.7g16.7g0.9g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983