Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 1.1g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Sokeri 56g228kcal0g56.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl225g765kcal4.5g6.7g78.7g0g
Mustikka, Pakkasmarja225g75kcal1.1g14.4g1.3g7.4g
Marenki 68g185kcal3.4g42.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1150g2513kcal18.4g238.8g160.6g14.8g
Valittu annoskoko575g1257kcal9.2g119.4g80.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna288g628kcal4.6g59.7g40.2g3.7g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62218