Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Herkkusieni 490g78kcal10.3g1.5g1.6g7.3g
Valkosipuli 20g21kcal1.5g3.2g0.1g0.4g
Porkkana 462g151kcal2.9g25.7g0.9g11.8g
Bataatti, kuorittu 615g498kcal9.7g103.6g0.3g18.5g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 2098g2498kcal302.9g0g143.3g0g
Vesi979g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl280g238kcal3.9g12.3g19.6g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g448g1432kcal67.1g0g134.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11480g10021kcal805.6g326.2g601.6g87.8g
Valittu annoskoko5740g5011kcal402.8g163.1g300.8g43.9g
Annoskoko puolitettuna2870g2505kcal201.4g81.6g150.4g22g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938