Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1201g2732kcal228.1g0g204.1g0g
Tomaattimurska 2401g706kcal13.4g127.3g4.8g45.6g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä750g308kcal10.5g60.8g2.3g22.5g
Keittojuurekset, apetit750g195kcal6.8g36g2.3g17.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g45g47kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g60g528kcal0g0g60g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g450g59kcal2.7g9.5g0.5g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g84g76kcal2.5g2.9g5.9g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11484g9300kcal535.2g487.6g560.4g173.8g
Valittu annoskoko5742g4650kcal267.6g243.8g280.2g86.9g
Annoskoko puolitettuna2871g2325kcal133.8g121.9g140.1g43.5g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345