Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 288g1169kcal0g287.7g0g0g
Viinietikka balsami600g210kcal0g6g0g0g
Rypsiöljy rainbow1200g10800kcal0g0g1200g0g
Silakkafilee 3600g5174kcal576g0g320.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11496g34705kcal1152g587.4g3040.8g0g
Valittu annoskoko5748g17353kcal576g293.7g1520.4g0g
Annoskoko puolitettuna2874g8676kcal288g146.9g760.2g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794