Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 502g896kcal81.1g35.7g40g35.5g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 5.9g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g226kcal0g0g25.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1150g2279kcal164.2g77.4g130.4g72.6g
Valittu annoskoko575g1140kcal82.1g38.7g65.2g36.3g
Annoskoko puolitettuna288g570kcal41.1g19.4g32.6g18.2g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135089