Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 357g697kcal66.7g0g48.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton18g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)64g42kcal9.6g0g0.4g0g
Tomaatti 45g10kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g71g86kcal5.8g3.9g5g0g
Tilli, tuore 18g5.3kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1150g1690kcal166.2g12g107.6g2.2g
Valittu annoskoko575g845kcal83.1g6g53.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna288g423kcal41.6g3g26.9g0.6g
Arvot/100g100g147kcal14.5g1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641