Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g94g19kcal1.7g2.1g0.3g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g94g28kcal4.3g1.9g0.3g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g5.8g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g4.2g15kcal0g3.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 312g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g63g41kcal8.1g1.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1150g222kcal29g18.6g2.6g0g
Valittu annoskoko575g111kcal14.5g9.3g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna288g56kcal7.3g4.7g0.7g0g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139