Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Paprika, punainen22g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa131g22kcal0.5g3.3g0.8g0.9g
Tomaatti 164g37kcal0.9g5.7g0.5g2.3g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g8.8g72kcal0g0g8.8g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g162g437kcal24.3g8.1g34g1.6g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g44g114kcal13.1g0.9g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g1400kcal79.2g42.2g101.8g11.8g
Valittu annoskoko576g700kcal39.6g21.1g50.9g5.9g
Annoskoko puolitettuna288g350kcal19.8g10.6g25.5g3g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799