Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)900g180kcal0g58.5g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)1800g16146kcal0g0g1782g0g
Sitruunamehu, laimentamaton900g189kcal2.7g14.4g0g0.9g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g135g131kcal8.1g23g0.5g0g
Basilika, tuore 90g24kcal2.8g1g0.7g1.4g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g90g42kcal1.4g6.6g1.1g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11502g33476kcal32g213.8g3569.2g14.8g
Valittu annoskoko5751g16738kcal16g106.9g1784.6g7.4g
Annoskoko puolitettuna2876g8369kcal8g53.5g892.3g3.7g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423