Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1333g1015kcal25.1g206.6g2.7g13.3g
Porkkana 667g218kcal4.1g37.1g1.3g17g
Sipuli 267g81kcal3.3g12.8g0.5g4.5g
Paprika keltainen 133g40kcal1.3g6.8g0.3g2.7g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)800g1040kcal144g17.6g48.8g0.8g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi20g66kcal0.9g3g5.6g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g267g427kcal21.3g13.3g32g4g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g267g453kcal9.3g14.7g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11504g6678kcal418.6g623.8g262.4g84.6g
Valittu annoskoko5752g3339kcal209.3g311.9g131.2g42.3g
Annoskoko puolitettuna2876g1670kcal104.7g156g65.6g21.2g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311964