Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g301g572kcal45.2g0g45.2g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)100g60kcal1g4.5g4g0g
Korppujauho 50g184kcal5.3g37.6g0.5g2.7g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 3g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3g16kcal0g0g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 15g46kcal1.3g8.3g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g1875kcal110.2g123.4g104.2g13.6g
Valittu annoskoko576g937kcal55.1g61.7g52.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna288g469kcal27.6g30.9g26.1g3.4g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857