Nypyn lohikatkarapupiirakka

Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.

Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.

Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.

Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.

Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.

Tällä määrällä täytettä on runsaasti.

Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.

( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)

Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.

Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.

Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.

Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai120g445kcal6g38.5g30.1g2.4g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 45g78kcal7.9g0g5.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%60g96kcal1.6g1.6g9g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)60g36kcal0.6g2.7g2.4g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)60g156kcal15.6g0.9g10.2g0g
Katkarapu, rainbow90g90kcal20.8g0g0.8g0g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 30g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g1987kcal120.6g91.6g126.2g7.6g
Valittu annoskoko576g994kcal60.3g45.8g63.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna288g497kcal30.2g22.9g31.6g1.9g
Arvot/100g100g173kcal10.5g8g11g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448238