Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 87g299kcal8.9g60.9g1g3g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g34g35kcal2g5g0.8g5.5g
Sokeri 29g117kcal0g28.8g0g0g
Leivinjauhe 3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g60g277kcal0.3g0.3g30.7g0g
Kananmuna kuoreton 74g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Mustikka metsä- 121g53kcal0.6g7.7g0.7g4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 134g86kcal4.3g6.5g4.7g0g
Sokeri 28g116kcal0g28.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g3.3g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g2249kcal51g284.8g94.8g25g
Valittu annoskoko576g1124kcal25.5g142.4g47.4g12.5g
Annoskoko puolitettuna288g562kcal12.8g71.2g23.7g6.3g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520