Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai8.3g29kcal1g5.9g0.2g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 34g114kcal0g27.7g0g0.5g
Kaakao (Oboy, original)5.6g21kcal0.2g4.6g0.2g0.3g
Liivate 8.5g30kcal7.3g0g0g0g
Flora vispi 20%113g249kcal3.4g5.6g22.6g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g57g264kcal1.6g36.2g12.4g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen17g92kcal1.9g8.3g5.6g0.3g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 113g39kcal3.5g5.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g2807kcal68.8g380.4g107.6g2.8g
Valittu annoskoko576g1404kcal34.4g190.2g53.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna288g702kcal17.2g95.1g26.9g0.7g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203376