RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 142g202kcal17.7g0.4g14.5g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g112g360kcal0g3.4g42.7g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)38g122kcal4.2g24.1g1.1g4.6g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g166g557kcal23g106.6g3.8g10g
Raparperi 90g30kcal0.6g4.9g0.1g1.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5.6g18kcal0.6g3.4g0.4g1.6g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g41kcal0.4g8.9g0.4g0g
Hermesetas-jauhe5.1g15kcal0.1g2.8g0g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g2709kcal93.8g313.2g126g39g
Valittu annoskoko576g1354kcal46.9g156.6g63g19.5g
Annoskoko puolitettuna288g677kcal23.5g78.3g31.5g9.8g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435