Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä169g186kcal13.2g30.4g0.8g13.5g
Peruna, keskikokoinen 60g120g72kcal1.8g15.6g0.1g1.1g
Purjosipuli 26g6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Persilja 3.8g1kcal0.1g0g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.3g2.2kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka90g9kcal1g0.7g0.2g0.9g
Feta, Arla Apetina 3%75g83kcal13.5g1.5g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g902kcal62g106.4g22.6g35.8g
Valittu annoskoko576g451kcal31g53.2g11.3g17.9g
Annoskoko puolitettuna288g226kcal15.5g26.6g5.7g9g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449