Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 18g5.4kcal0.2g0.9g0g0.3g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 59g7.6kcal0.7g0.6g0.1g0.7g
Ruohosipuli 9g2kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 104g138kcal8.7g18.2g2.1g5.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 90g58kcal2.9g4.3g3.2g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)90g135kcal14.4g3.6g7.2g0g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 196g107kcal3.1g25.7g0.3g1.7g
Maustekurkku sokerisuolattu 6.8g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g987kcal60.2g107.4g35g16.4g
Valittu annoskoko576g494kcal30.1g53.7g17.5g8.2g
Annoskoko puolitettuna288g247kcal15.1g26.9g8.8g4.1g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69964