Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1440g2054kcal180g4.3g147.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1200g672kcal102g60g2.4g0g
Fiber husk (1rkl=10g)120g12kcal1.8g0g0.7g102g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g240g1375kcal42.5g16.8g119g28.3g
Kauralese 600g2160kcal108g273.6g46.2g105g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g600g3600kcal126g39.6g324g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1440g3312kcal417.6g36g172.8g0g
Leivinjauhe 120g211kcal6.2g45.4g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g26792kcal1968.2g951.4g1625.4g471.8g
Valittu annoskoko5760g13396kcal984.1g475.7g812.7g235.9g
Annoskoko puolitettuna2880g6698kcal492.1g237.9g406.4g118g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658