Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3200g770kcal57.9g70.4g9.6g73.6g
Porkkana, keitetty, suolaa 960g319kcal6g54.2g1.9g24.9g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g800g960kcal27.2g28.8g80g0g
Polar 10% (Valio)800g1680kcal256g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g7457kcal694.2g306.8g343g197g
Valittu annoskoko5760g3729kcal347.1g153.4g171.5g98.5g
Annoskoko puolitettuna2880g1864kcal173.6g76.7g85.8g49.3g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229