Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 870g2986kcal88.7g609.1g10.4g30.5g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g335g351kcal19.7g49.9g8.4g55.2g
Sokeri 288g1168kcal0g287.5g0g0g
Leivinjauhe 34g59kcal1.7g12.7g0g0.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g602g2771kcal3g3g307.2g0.3g
Kananmuna kuoreton 736g1050kcal92g2.2g75.5g0g
Mustikka metsä- 1205g530kcal6g77.1g7.2g39.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1339g859kcal42.8g64.5g46.9g0.1g
Sokeri 285g1155kcal0g284.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka34g134kcal0g33.1g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g34g181kcal0.1g0.1g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g22488kcal508g2846.8g951.4g252.2g
Valittu annoskoko5760g11244kcal254g1423.4g475.7g126.1g
Annoskoko puolitettuna2880g5622kcal127g711.7g237.9g63.1g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520