Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g905g4071kcal69.7g615.2g144.8g32.6g
Voi 251g1823kcal3g1g204.3g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g1005g3569kcal58.3g30.2g356.9g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g1005g2714kcal80.4g120.6g201g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g1508g1659kcal7.5g226.2g75.4g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 302g901kcal0g63.1g44.5g0g
Kahvilikööri302g866kcal0g98.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini40g140kcal34.4g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g161kcal0g39.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g402g1608kcal0g402.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g35023kcal506.6g3194.2g2053.8g65.2g
Valittu annoskoko5760g17511kcal253.3g1597.1g1026.9g32.6g
Annoskoko puolitettuna2880g8756kcal126.7g798.6g513.5g16.3g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743