Suklaa-tuorejuustokakku

Leikkaa halkaisijaltaan noin 20-25 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoinen leivinpaperipala.

Hienonna keksit.

Sulata voi ja sekoita joukkoon keksinmurut.

Painele seos vuoan pohjalle.

Valmista täyte: Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

Sulata 200 g suklaata vesihauteessa ja anna jäähtyä.

Rouhi loput 50 g suklaata.

Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan veteen.

Sekoita tuorejuuston joukkoon liivate, sulatettu ja rouhittu suklaa, sokeri, vanilliinisokeri ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Vaahdota kerma.

Yhdistä molemmat vaahdot tuorejuustoseokseen.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluastiaan ja koristele suklaakiehkuroilla ja marjoilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Domino keksi, 1kpl=65kcal=14g931g4468kcal49.3g595.8g214.1g9.3g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g266g1224kcal1.3g1.3g135.6g0.1g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g1330g7447kcal106.4g492.1g558.6g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1064g2713kcal62.8g34g254.3g0g
Sokeri 339g1378kcal0g339g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu638g804kcal70.2g1.9g57.5g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka27g106kcal0g26.3g0g0g
Liivate 21g74kcal18.2g0g0g0g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1064g3617kcal21.3g31.9g372.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g43664kcal659g3044.6g3185g18.8g
Valittu annoskoko5760g21832kcal329.5g1522.3g1592.5g9.4g
Annoskoko puolitettuna2880g10916kcal164.8g761.2g796.3g4.7g
Arvot/100g100g379kcal5.7g26.4g27.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172664