Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g3011g5720kcal451.6g0g451.6g0g
Sipuli (kuorittu)903g244kcal11.7g43.4g1.8g15.4g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1004g602kcal10g45.2g40.1g0g
Korppujauho 502g1837kcal52.6g375.8g5.2g26.6g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 30g160kcal0.1g0.2g18.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g344kcal10.2g70.2g1.2g3.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 151g458kcal13.2g83.4g2.9g20.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g18748kcal1101g1237g1042.2g134g
Valittu annoskoko5760g9374kcal550.5g618.5g521.1g67g
Annoskoko puolitettuna2880g4687kcal275.3g309.3g260.6g33.5g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857