Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g267g1467kcal0g0g160g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g800g4040kcal65.6g464g208g36g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g1867g1213kcal205.3g78.4g5.6g0g
Sokeri 160g649kcal0g159.8g0g0g
Liivate 53g186kcal45.7g0g0.1g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g213g90kcal0.6g21.3g0.2g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g1067g5920kcal86.4g554.7g373.3g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g1333g2533kcal60g213.3g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g32197kcal927.2g2983g1814.4g72g
Valittu annoskoko5760g16098kcal463.6g1491.5g907.2g36g
Annoskoko puolitettuna2880g8049kcal231.8g745.8g453.6g18g
Arvot/100g100g280kcal8g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234892