Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1752g2499kcal219g5.3g179.6g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 478g283kcal46.9g14.3g1.9g0g
Emmental juustoraaste, lidl2124g7815kcal615.8g0g594.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g849g5096kcal178.4g56.1g458.7g0g
Leivinjauhe 159g280kcal8.3g60.2g0g0.8g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g159g51kcal0g0g0g127.4g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)239g609kcal39.7g81.5g14.6g71.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g33267kcal2216.2g434.8g2498.8g399.8g
Valittu annoskoko5760g16633kcal1108.1g217.4g1249.4g199.9g
Annoskoko puolitettuna2880g8317kcal554.1g108.7g624.7g100g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488