Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD

Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min

Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.

Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.

Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!

Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.

Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1135g1620kcal141.9g3.4g116.4g0g
Maitorahka, maustamaton (Valio) 250 g, 1 purkki1892g1211kcal208.1g79.5g7.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)38g7.6kcal0g2.5g0g0g
Parmesan formaggio da pasta204g934kcal81.7g0g67.4g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Manteli 1590g9789kcal382.4g104.9g858.3g114.4g
Rypsiöljy 159g1406kcal0g0g158.9g0g
Ruokasuola jodioitu 15g0.4kcal0.1g0g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 265g856kcal76.8g18.5g53g81.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 212g1429kcal57g14.6g122.9g26.1g
KauraKuitunen (Hirvelä)220g270kcal15.8g35.3g7.2g153g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g35151kcal1930.8g540.2g2783.4g749.6g
Valittu annoskoko5760g17576kcal965.4g270.1g1391.7g374.8g
Annoskoko puolitettuna2880g8788kcal482.7g135.1g695.9g187.4g
Arvot/100g100g305kcal16.8g4.7g24.2g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238385