Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2668g563kcal32g90.7g5.3g56g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1601g2657kcal304.1g0g160.1g0g
Kananmuna kuoreton 587g837kcal73.4g1.8g60.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 534g1762kcal10.7g16g186.8g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g5.3g12kcal0.6g2g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi29g82kcal2.6g2.1g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g11999kcal855.2g256g839.8g122.8g
Valittu annoskoko5760g6000kcal427.6g128g419.9g61.4g
Annoskoko puolitettuna2880g3000kcal213.8g64g210g30.7g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398