Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2400g433kcal13.4g60g9.6g16.8g
Omena, keskikokoinen 200g1200g408kcal2.4g85.2g3.6g21.6g
Päärynä kuorittu 1200g520kcal3.7g96g1.2g46.8g
Valio Viola sinihome tuorejuusto600g960kcal48g24g78g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g360g936kcal97.2g0g61.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g6515kcal329.4g530.4g307.2g170.4g
Valittu annoskoko5760g3257kcal164.7g265.2g153.6g85.2g
Annoskoko puolitettuna2880g1629kcal82.4g132.6g76.8g42.6g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849