Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g2400g8880kcal108g744g600g88.8g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g960g1056kcal220.8g0g20.2g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g1200g1680kcal92.4g144g84g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)900g180kcal5.4g31.5g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g23754kcal861g1867.8g1415g187.8g
Valittu annoskoko5760g11877kcal430.5g933.9g707.5g93.9g
Annoskoko puolitettuna2880g5939kcal215.3g467g353.8g47g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822