Kauraporkkanasämpylä (kuituinen)

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva.

Sekaan suola, sokeri, kaurahiutaleet/leseet ja öljy.

Lisää porkkanaraaste.

Lopuksi jauhoa.

Anna taikinan kohota noin 40min.

Nostele puolen nyrkin kokosia paloja pellille.

Käytin lusikoita jolloin sain kuoheuden säilymään.

Voitele kananmunalla.

Uuni 225 astetta ja 20min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Redreaper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2122g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 212g158kcal27.8g2.3g0.8g14.6g
Sokeri 34g138kcal0g33.9g0g0g
Suola, annos 3g127g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukkaöljy 229g2027kcal0g0g229.2g0g
Kaurahiutale kuituinen Sydänystävä (1dl = 35g)297g981kcal47.5g154.5g19.6g38.6g
Porkkana 849g278kcal5.3g47.2g1.7g21.6g
Myllärin hurjan viljainen sämpyläaines (37g)785g2748kcal95g508.1g39.3g43.2g
Hiivaleipävehnäjauho 1104g3597kcal133.9g655.5g30.9g60.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g19852kcal619g2803g643g357.4g
Valittu annoskoko5760g9926kcal309.5g1401.5g321.5g178.7g
Annoskoko puolitettuna2880g4963kcal154.8g700.8g160.8g89.4g
Arvot/100g100g172kcal5.4g24.3g5.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265138