Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2254g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 654g118kcal3.7g16.3g2.6g4.6g
Porkkana 766g251kcal4.8g42.6g1.5g19.5g
Sipuli (kuorittu)293g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Palsternakka 248g158kcal1.2g29.3g1g11.2g
Paprika, punainen135g35kcal1.2g6.2g0.5g2.7g
Parsakaali brokkoli 383g134kcal17.7g7.5g1.1g9.6g
Valkosipuli 32g34kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Tomaattimurska 947g278kcal5.3g50.2g1.9g18g
Kasvisliemikuutio 50g151kcal4.7g6.7g11.7g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g2476kcal89.8g356g42.2g144.2g
Valittu annoskoko5760g1238kcal44.9g178g21.1g72.1g
Annoskoko puolitettuna2880g619kcal22.5g89g10.6g36.1g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820