Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 400g286kcal7.3g57.7g0.8g4.3g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g960g1248kcal192g0g57.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1000g2500kcal190g0.3g220g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä800g544kcal24.8g96g5.6g24g
Vesi, vesijohtovesi 2600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g9156kcal828.2g308g568g56.6g
Valittu annoskoko5760g4578kcal414.1g154g284g28.3g
Annoskoko puolitettuna2880g2289kcal207.1g77g142g14.2g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049