Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1980g2825kcal247.5g5.9g203g0g
Taloussuklaa, Fazer1200g6180kcal46.8g672g360g63.6g
Valkosuklaa panda, levy 130g480g2683kcal40.3g264g163.2g0g
Vispikerma Flora 20%2100g4620kcal63g105g420g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g32615kcal795.2g2093.8g2292.4g127.2g
Valittu annoskoko5760g16308kcal397.6g1046.9g1146.2g63.6g
Annoskoko puolitettuna2880g8154kcal198.8g523.5g573.1g31.8g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452