Sieni-pekonirisotto ala Tuula

Paloittele sienet ja hienonna sipuli.

Suikaloi ja huuhdo purjo.

Halkaise kirsikkatomaatit.

Kiuhauta vesi (ja viini) kattilassa ja lisää fondi.

Kuullota sipulit ja riisi.

Lisää sienet ja sekoittele.

Kaada kuumaa kasvislientä vähitellen.

Keitä sekoittaen niin, että neste imeytyy riisiin.

Lisää uusi annos vasta, kun neste on kokonaan imeytynyt riisiin.

Aikaa kuluu 15-20 min. Kuullota purjo ja sitten nopeasti kirsikkatomaatin.

Mausta oreganolla, timjamilla, suolalla ja mustapippurilla..

Sekoita risoton joukkoon balsamiviinietikka.

Kaada purjo-tomaattiseos keoksi riisin keskelle.

Tarjoa porsaanfilepihvien ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)613g165kcal8g29.4g1.2g10.4g
Vesi, vesijohtovesi 1442g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 901g618kcal2.8g5.4g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g721g2466kcal49.7g562.3g2.9g9.4g
Oliiviöljy 51g446kcal0g0g50.5g0g
Voi 51g366kcal0.6g0.2g41g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g101g61kcal2.5g5g7.1g0.8g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g649g195kcal6.5g26g1.9g0g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g1233g1479kcal271.2g11.1g43.1g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g11591kcal682.6g1278.8g295.4g53.6g
Valittu annoskoko5760g5795kcal341.3g639.4g147.7g26.8g
Annoskoko puolitettuna2880g2898kcal170.7g319.7g73.9g13.4g
Arvot/100g100g101kcal5.9g11.1g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290876