Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi5033g8355kcal840.5g0g553.6g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 7.2g20kcal0.7g3g0.2g1.9g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 719g1635kcal100.7g12.2g129.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g20020kcal1883.8g30.4g1366.4g3.8g
Valittu annoskoko5760g10010kcal941.9g15.2g683.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna2880g5005kcal471g7.6g341.6g1g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300982