Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2672g564kcal32.1g90.8g5.3g56.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1008g282kcal6g60g2g25.2g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)1280g3072kcal224g0g256g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit800g1040kcal24g16g104g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g9916kcal572.2g333.6g734.6g162.6g
Valittu annoskoko5760g4958kcal286.1g166.8g367.3g81.3g
Annoskoko puolitettuna2880g2479kcal143.1g83.4g183.7g40.7g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996