Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2290g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 137g102kcal18g1.5g0.5g9.5g
Suola, annos 3g57g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)115g1031kcal0g0g114.5g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl3161g10746kcal442.5g2022.8g98g173.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g23758kcal921g4048.6g426g366.6g
Valittu annoskoko5760g11879kcal460.5g2024.3g213g183.3g
Annoskoko puolitettuna2880g5940kcal230.3g1012.2g106.5g91.7g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108