Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g1056g3274kcal26.4g792g5.3g79.2g
Leivinjauhe 72g127kcal3.7g27.2g0g0.4g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g672g2016kcal141.1g6.7g141.1g0g
Pistaasipähkinä, Parrots384g2496kcal81.4g61.8g217g49.9g
Viikuna, pehmeä , kuivattu480g1248kcal14.4g264g9.6g43.2g
Kananmuna 50g(kpl)1920g2419kcal211.2g5.8g172.8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g720g6480kcal0g0g720g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)432g540kcal14.3g16g43.2g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g37199kcal985g2347g2618g345.4g
Valittu annoskoko5760g18599kcal492.5g1173.5g1309g172.7g
Annoskoko puolitettuna2880g9300kcal246.3g586.8g654.5g86.4g
Arvot/100g100g323kcal8.6g20.4g22.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375613