Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 505g321kcal2.5g59.6g2g22.7g
Porkkana 1338g437kcal8.3g74.4g2.7g34.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1094g833kcal20.6g169.5g2.2g10.9g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g442g1669kcal134.3g257.5g11.5g10.6g
Grahamjauho 347g1138kcal36.6g210.6g7.6g34.4g
Ruokasuola jodioitu 59g1.5kcal0.4g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1682g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g84g63kcal0.8g15.1g0.3g0g
Flora culinesse210g1556kcal0g0g172.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g12037kcal407g1573.4g397.4g225.4g
Valittu annoskoko5760g6019kcal203.5g786.7g198.7g112.7g
Annoskoko puolitettuna2880g3009kcal101.8g393.4g99.4g56.4g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237