Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2403g578kcal43.5g52.9g7.2g55.3g
Vesi2599g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 270g82kcal3.4g13g0.5g4.6g
Valkosipuli 44g48kcal3.5g7.2g0.3g0.9g
Oliiviöljy 60g530kcal0g0g60g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto188g526kcal35.7g0g41.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g196g549kcal37.2g0g43.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g4625kcal246.6g146.2g304.8g121.6g
Valittu annoskoko5760g2313kcal123.3g73.1g152.4g60.8g
Annoskoko puolitettuna2880g1156kcal61.7g36.6g76.2g30.4g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532